Liikuntaneuvonnan kustannusvaikuttavuus -webinaari

29.11.2023 klo 13:00 - 15:30 / Koulutus/seminaari

Hyvinvointialueiden aloittaessa toimintansa vuoden 2023 alusta, on liikuntaneuvonnan ja elintapaohjauksen organisointi olleet HVA-alueiden ja kuntien liikuntapalveluiden yhteistyön keskeisimpiä kehitettäviä asioita terveyttä ja hyvinvointia edistävässä työssä.

Niin Itä-Suomessa kuin muualla valtakunnassamme on vielä paljon alueita ja kuntia, joissa em. asiat ja yhteistyö ovat vielä suunnitteluvaiheessa ja täten tutkittua tietoa liikuntaneuvonnan ja elintapaohjauksen toteuttamisen kautta syntyvistä kustannussäästöistä yhteiskunnalle on tärkeää saada tietoon, jotta toiminnan järjestämisen hyötyjä voidaan edelleen perustella mm. päätöksentekijöille.

Tässä tiiviissä, noin 2,5 tunnin maksuttomassa webinaarissa pääsemme kuulemaan tuoreita, tutkittuja asioita sekä näkökulmia liikuntaneuvonnan ja elintapaohjauksen kustannusvaikuttavuudesta erinomaisten asiantuntijoiden johdolla.

Ilmoittautuminen Avin verkkosivuilla

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo

Kunta
Joensuu, Kuopio, Mikkeli

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, urheilu ja liikunta, vaikuttaminen, yhteistyö ja verkostot

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat

Ikäryhmä

kaikille

Tapahtuma on verkossa

https://avi.fi/tapahtuma/-/c/1378642

Linkkejä

Aluehallintovirasta / Tapahtumat ja koulutukset

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen AVI:n sivulta: Liikuntaneuvonnan kustannusvaikuttavuus -webinaari 29.11.2023 klo 13.00 – 15.30, Webinaari 29.11.2023 – Aluehallintovirasto (avi.fi)