Lähellä.fi-etäinfo: Lähellä.fi:n ja DVV:n Suomi.fi-palvelutietovarannon integraatio

12.12.2023 klo 17:00 - 18:30 / Koulutus/seminaari, Verkossa tapahtuva toiminta

LÄHELLÄ.FI -palvelun ja DVV:n Suomi.fi-palvelutietovarannon integraatio on kohta valmistumassa!  Tämä tarkoittaa sitä, kaikki Lähellä.fi:hin ilmoitettu, Palvelutietovarantoon sopiva tieto, siirtyy sinne automaattisesti yhdellä Lähellä.fi-kirjautumisella.

Palvelutietovarannossa julkaistua tietoa hyödyntävät laajasti mm. tulevat julkisen sektorin palvelutarjottimet ja monille toimijoilla on sinne jopa ilmoitusvelvollisuus. Integraation valmistuttua ilmoitusvelvollisuuden voi täyttää myös käyttämällä Lähellä.fi;tä. Tiedon täytyy kuitenkin täyttää tietyt ehdot, jotta se voi siirtyä Palvelutietovarantoon.  Nyt on hyvä hetki varmistaa, että kaikki Lähellä.fissä ilmoittamasi tieto on PTV-yhteensopivaa.

Tule Lähellä.fi-infoon kuulemaan lisää aiheesta!

  • Infossa esittelemme Lähellä.fi-palvelua, kerromme ajankohtaisinta tietoa Palvelutietovaranto-integraatiosta ja kerromme infossa tarkemmin, mitä tämä tarkoittaa käytännössä.
  • Infossa käydään läpi myös perusasiat Lähellä.fi -palvelusta, sekä siihen rekisteröityminen ja tiedon ilmoittaminen. Vastaamme myös mahdollisiin kysymyksiin ja kerromme miten saat kaiken hyödyn irti Lähellä.fi:stä.⁠

Ilmoittaudu infoon (Teams)  11.12. mennessä: www.lahella.fi/infot-ja-koulutukset


Lisätietoa Lähellä.fi-palvelun ja Suomi.fi-Palvelutietovarannon (PTV) välisestä integraatiosta

 

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala, Valtakunnallinen

Kunta
Joensuu, Espoo, Rovaniemi, Tampere, Jyväskylä, Kajaani, Hämeenlinna, Kouvola, Kemi, Oulu, Heinola, Pori, Kuopio, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Liperi, Juuka, Heinävesi