Tilannekuvaraportti hyvinvointialueista ja esimerkkejä toimintamalleista järjestöjen ja julkisen sektorin kehittämistyön tueksi

 

Tilannekuvaraportti hyvinvointialueista

Järjestöjen sote-muutostuki on julkaissut tilannekuvaraportin hyvinvointialueista vuodenvaihteessa 2023. Raportissa tarkastellaan hyvinvointialueen päätösasiakirjojen ja muiden julkisten asiakirjojen pohjalta järjestöavustusten, järjestöyhteistyön rakenteiden, strategioiden, osallisuuden sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tilannetta kullakin hyvinvointialueella. Löydät raportin täältä.

Toimintamalleja järjestöjen ja julkisen sektorin kehittämistyön tueksi

SOSTE ja Järjestöjen sote-muutostuki on koonnut eri puolilta Suomea esimerkkejä toimintamalleista järjestöjen ja julkisen sektorin kehittämistyön tueksi. Erilaisia toimintamalleja on niin paljon, että koosteet sisältävät vain osan mahdollisista tarjolla olevista toimintamalleista. Koosteet myös päivittyvät ja voit vinkata hyvistä toimintamalleista esimerkiksi minulle. Pääset tutustumaan koosteisiin täältä.

 

Asiasanat

hyvinvointi, sosiaaliala, hyvinvointialue,