Uudet julkaisut kokoavat tilannekuvaa nuorten ja nuorisoalan tilanteesta

Mitä kuuluu nuorille? -tieto- ja ratkaisupakettiin sekä Mitä kuuluu nuorisoalalle? -vuosikatsaukseen on koottu tietoa nuorten hyvinvinvoinnista ja osallisuudesta Suomessa sekä keskeisiä tilastoja nuorisoalalta. 

Ensi kertaa koottuun Mitä kuuluu nuorisoalalle? -katsaukseen on kerätty tilastoja muun muassa siitä, kuinka yleistä eri nuorisotyön muodot ovat, kuinka monta henkilötyövuotta nuorisotyötä Suomessa tehdään vuosittain sekä mistä nuorisoalan rahoitus muodostuu.

Kolme kertaa vuodessa julkaistavat tiiviimmät Mitä kuuluu nuorille?- ja Mitä kuuluu nuorisoalalle? -kvartaalikatsaukset tarjoavat ajankohtaisinta tietoa nuorten ja nuorisoalan tilanteesta helposti silmäiltävässä muodossa.

Tutustu julkaisuihin nuorisoala.fi-verkkosivuilla.