Henkilökeskeinen voimavaravalmennus HEVARI-opas saatavilla nyt myös englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi ja arabiaksi

 

HEVARI on ryhmätyömenetelmä, joka on suunniteltu erityisesti sote- ja opetusalalla työskenteleville ammattilaisille. Monipuolinen ryhmätyömenetelmä soveltuu erilaisille kohderyhmille, kuten jälkihuoltonuorille, mielenterveyskuntoutujille ja vanhemmuuden tukemiseen, sukupuolesta riippumatta.

HEVARI koostuu noin kymmenestä pienryhmäkerrasta, jotka on suunniteltu tukemaan osallistujia heidän oman identiteettinsä löytämisessä, sosiaalisten taitojensa vahvistamisessa sekä omannäköisen elämänsä toteuttamisessa. HEVARI perustuu ratkaisukeskeisyyteen, positiiviseen psykologiaan ja toipumisorientaatioon.

Henkilökeskeinen voimavaravalmennus on kehitetty yhteistyössä Aspa-säätiön ja Mielenterveyden keskusliiton Omat avaimet -projektissa.

Tutustu Hevari-oppaaseen Aspan verkkosivuilla.