Hyödynnä toiminnassasi Lähellä.fi -verkkopalvelun teemakampanjat! Lähellä.fi-kampanjan teema joulukuussa 2023: Yhdessä lähellä -järjestöt yksinäisyyttä vastaan

Hyödynnä toiminnassasi Lähellä.fi -verkkopalvelun teemakampanjat! Lähellä.fi-kampanjan teema joulukuussa 2023: Yhdessä lähellä -järjestöt yksinäisyyttä vastaan

Lähellä.fi -verkkopalvelu sekä Lähellä.fi -verkoston alueelliset toimijat toteuttavat sekä alueellisia että valtakunnallisia kampanjoita, jotka nostavat esiin yhdistysten tekemää tukea, toimintaa sekä vapaaehtoistehtäviä. Teemasta riippuen kampanjat kestävät kuukaudesta kahteen.

  • Lähellä.fi-kampanjan teema joulukuussa 2023: Yhdessä lähellä -järjestöt yksinäisyyttä vastaan.
  • Vuosi 2024 käynnistyy valtakunnallisella kampanjalla, joka kannustaa ihmisiä tutustumaan yhdistysten tarjoamaan toimintaan uudenvuoden lupausten tueksi: Uusi vuosi, uusi minä.

Juuri nyt on hyvä hetki laittaa yhdistyksesi tarjoamat harrastusmahdollisuudet ja muut toiminnot ajan tasalle Lähellä.fi -palvelussa, jotta kaikki on valmiina kampanjan käynnistyessä vuoden alussa.

Lähellä.fi-kampanjan teema joulukuussa 2023: Yhdessä lähellä -järjestöt yksinäisyyttä vastaan

Joulukuun Lähellä.fi-kampanjan teemana on yhdessä lähellä – järjestöt yksinäisyyttä vastaan. Joulun ja muiden juhlapyhien aikaan yksinäisyyden kokemus usein korostuu, sillä juhlapäivien ympärille on rakentunut vahva yhteisöllisyyden ja perheen merkitys. Yksinäisyys voi johtua esimerkiksi elämänmuutoksista, kuten muutosta, työpaikan vaihdosta, erosta tai läheisen menettämisestä.

Yksinäisyyttä voi kokea kuka tahansa, ja tänä vuonna Suomessa yksinäisyyttä koki 61 prosenttia ainakin joskus (Yksinäisyysbarometri 2023, SPR).  Järjestöt huolehtivat siitä, että kukaan ei jäisi yksin – ne tarjoavat erilaisia kohtaamispaikkoja, ryhmiä ja tapahtumia, joissa ihmiset voivat löytää toistensa luo ja tulla kohdatuksi.

Lähellä.fi-palvelun joulukuun kampanja tuo näitä järjestöjen tarjoamia mahdollisuuksia ihmisten tietoon.

Kampanjan kesto: 1.12.2023 – 31.12.2023.

Lähellä.fi toteuttaa kampanjan aikana digimainontaa, ja palvelu tuodaan näkyville myös mahdollisuuksien mukaan kuntien ja hyvinvointialueiden asiakaspisteisiin. Saatavana on siis mukavasti maksutonta näkyvyyttä järjestösi tarjoamalle toiminnalle!

 

Osallistu kampanjaan näin

Nyt on hyvä hetki varmistaa, että teidän yhdistyksenne toiminta löytyy Lähellä.fi-palvelusta.

Rekisteröidy palveluun täällä: https://www.lahella.fi/forms/create-group

Ilmoita toiminnasta täällä: https://hallinta.lahella.fi/login

Tutustu Lähellä.fi -verkostoon kuuluvan HyTe ry:n Myra Magnussonin vinkkeihin: Herätä huomio ja innosta! Viisi vinkkiä järjestön toimintailmoituksen laatimiseen 

Muista myös Lähellä.fi -infot ja koulutukset: https://www.lahella.fi/infot-ja-koulutukset

Tilaa LÄHELLÄ.FI -Pohjois-Karjala -uutiskirje