Vapaaehtoistyö.fi ja Lähellä.fi tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta eri yhteisöjen toiminnasta ilmoittaminen olisi entistä helpompaa!

Vapaaehtoistyö.fi ja Lähellä.fi tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta eri yhteisöjen toiminnasta ilmoittaminen olisi entistä helpompaa!

 
Vapaaehtoistyö.fi ja Lähellä.fi ovat molemmat valtakunnallisia verkkopalveluja, joiden kautta eri tahot voivat ilmoittaa toiminnoistaan ja osallistumismahdollisuuksistaan.

Verkkopalvelujen yhteisenä tavoitteena on, että eri yhteisöjen toiminnasta ilmoittaminen olisi entistä helpompaa! Kerromme vielä tämän kevään aikana lisää tulevista yhteistyön hedelmistä! Laittakaa siis molempien kanavat seurantaan @vapaaehtoistyo.fi ja @lahella.fi


Vapaaehtoistyö.fi on kaikille avoin valtakunnallinen vapaaehtoistehtäviä välittävä verkkopalvelu. Se on kohtaamispaikka vapaaehtoistehtäviä etsiville ja niitä tarjoaville. Tehtäviä tarjoava voi maksutta rekisteröidä oman organisaationsa, julkaista vapaaehtoistehtäviään ja hallinnoida niitä palvelun kautta.

Lähellä.fi on valtakunnallisesti ja alueellisesti toimiva helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka avulla ihmiset löytävät merkityksellistä toimintaa, yhteisöllisyyttä, apua ja osallistumismahdollisuuksia. Palvelu kokoaa järjestöjen ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen, sekä edistää kansalaistoiminnan näkyvyyttä Suomessa.