Jaamantupa

 

Ulkokuva Jaamantuvasta

Kylätalo Jaamantuvalla voi järjestää juhlia, pitää kokouksia, viettää saunailtaa tai vaan lomailla. Majoittumaan mahtuu 10-15 henkilöä (ei erillisiä huoneita). Vieressä on uimaranta, grillikatos, veneranta, veneenlaskuluiska ja hyvät kalavedet. Kesäaikaan on käytettävissä myös aitta sekä soutuvene. Talossa on langaton nopea internetyhteys.

Jaamantuvan vuokrausta voi tiedustella Lea Kankkuselta (p. 050 5544029 ) tai voit tehdä varauksen täällä netissä. Häneltä saa myös tarkempia tietoja avaimen luovutuksesta ynnä muista käytännön asioista.

Varustelu

Varustelutasoon kuuluvat sähkö, vesi (myös lämpimänä), WC ja sauna suihkuineen. Keittiössä ( uusittu 2018) on jääkaappi, astianpesukone, sähköhella, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiat ja ruokailuvälineet. Lisäksi talossa on vuolukivitakka, TV sekä vuodevaatteet n. 15 hengelle. Lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet on tuotava itse. Tarvittaessa käytettävissä videotykki ja valkokangas. Aitasta löytyy pakastin.

Vuokraus

Jaamantuvan vuokrausta voi tiedustella Jaamantuvan verkkosivuilta löytyvältä yhteyshenkilöltä. Vot tehdä varauksen myös verkkosivujen kautta

Lisätietoa ja kuvia Jaamantuvan verkkosivuilla

Vuokrahinnasto

Jaaman rantatie 140, Rääkkylä, Suomi

Osoite

  • Jaaman rantatie 140, Rääkkylä, Suomi

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö

Jaamantuvan verkkosivut

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Karjala

Kunta
Rääkkylä

Kaupunginosa / Kylä
Rääkkylä

Yleistä

Toimitilan tyyppi
juhlatila, kohtaamispaikka, kokoustila, koulutustila

Vuokraus

Kyllä